Followers

Friday, 14 June 2013

FAVOURITE ITEM : Obuse Lip Tint

Asalamualaikum yaww!

Hai guys, lamanya tak jenguk blog. Fuhhhhhhhh (tiup dusts yang melekat kat blog ni. Hahah) Maklumlah, sejak bekerja ni, masa yang lapang aku manfaatkan untuk tidur sepuas-puasnya walaupun tak berapa nak puas. Hahah. So, today I decided to write a post regarding my fav product I've been using for days now. :)

OBUSE LIP TINT

Mesti korang semua pernah ternampak bloggers mempromote this hot item kan. Sebenarnya Ibu aku beli barang online, dapat free Obuse Lip Tint ni. Comel je packaging dia, biasalah barang Korea. Saranghae. Tetibe. Hahah.

So, aku yang kaki menyibuk terus mintak ibu. Hahah. Tried this lip tint and aku sukaaaa. Sebab, tak berat and aku memang tak suka kalau bibir kita melekit-lekit. Rasa geli nak minum air, lepastu bertanda kat cawan. Ergh. Tapi pakai Obuse Lip Tint ni, bibir rasa ringan and macam tak pakai pape. Okay lah kan untuk aku yang bibir pucat nak mampus + kering. Entah di mana bibir merah delima. Whahah. Bak pinjam =.=

Yang bestnya, packaging dia comel je, senang masuk dalam pocket baju pun boleh. Hahah. And it comes in three colours. Ibu dapat warna red. Tapi taklah merah menyala semerbak api. Sedang2 and just nice. Walah. Lagi satu, murah gila je benda alah ni, entah berapa hengget pun dapat :)




Comel kan? macam nak telan je Hahah


Boleh pilih nak tint or apply terus kat lips


Berbaloi. 



Model tidak berbayar :/





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget