Followers

Friday, 25 January 2013

EXAM is OVER

Asalamualaikum yaww !

First of all, Alhamdulillah kerana aku telah berjaya mengharungi MidSem PASUM. Hooray ! *lompat lompat bintang. Am soo grateful dah habis, Man, thank God cuma a week sahaja Exam cause if ade extra a week lagi, aku akan jadi Panda. Got me? Mata yang membengkak secara abnormal berserta rambut gugur sehingga botak. Okay, that's over. Haha. Anyway, I am so happy. Reason? Sebab dapat berehat sekejap before menyental nota kuliah semula since lepas ni, akan ade Test Physic berturut turut. Heaven =='

Yesterday, lepas habis je jawab Paper Genetik, me and my friends nak berseronok ronok, melepaskan tension exam. Whahaha. Memang lepas habis. We chose to watch movie and 3AM was selected. It was one of the best-unique-unexpected horror movie I've ever watched ! 5 STARSSSS ! Bayangkan, masa tengok tu, korang boleh gelak + jerit. Credit goes to the directors for such a great movie. Man, I was having so much fun last night with the girls. :)

Lepas tengok wayang, kami jalan jalan around MidValley and ape lagi, snap snap lagi gambau memandangkan sudah pukul 11, maka orang pun takde. Haha, felt that Mid was ours. Bhahaha. Okay, penat menaip, may the pictures explain. LOL, Adios !


What I wore that night :
Shawl: Beli kat KL Sentral
Cardigan : Grene, Dataran Pahlawan
Beg : Mum bagi, LOL
Top : Geb, MidValley
Jean : FOS
Selipar : Jamban 


Pernah tengok itik pakai shawl? Ni lah rupanya =='


Me & Ain Sherry


Us


Anis & Ain


Me and Bonsai Tree


Again, Them



Di Bawah pohon Sakura Jadian


Anak Dara Selangor


Muka Penat =='


I love this !


Anis and Me :)


Again


Atotototototo


Ain Sherry



Tembam squared


Lol


Us. Buttons and Me


Kaki size 4 =='


There was an error in this gadget