Followers

Monday, 18 February 2013

Malam Emas Pusat Asasi Sains, UM

Asalamualaikum yaww !

Alhamdulillah, pada 16 Februari 2013, all of us, Pasumians telah berseronok ronok pada Malam Emas tersebut. The theme was ''ENCHANTED; A Sprinkle of Miracle''. Supposedly lah, pakai baju gown kembang setaman bagai, tapi kiteorang pakai je apa yang ade ==' LOL. Bertempat di Dewan Merdeka Hall, PWTC, kami semua diraikan dalam suatu majlis meriah yang grand grand gitu. Hahah. We went there by bus lah yang pihak UM sediakan sebab kalau nak tunggu sorang sorang datang, memang tak mula lah majlis nye kan. Group Tuto aku gerak pukul 3.45pm and tiba beberapa puluh minit kemudian (tak jauh pun). Sampai je sana, kami diberi briefing about the whole event again so tak kelam kabut majlis nya.

The crazy part was, sebab ade banyak masa, kiteorang (my girlfriends and I) pergi jengah Mall kat depan Pacific Hotel. Siap terbeli accessories lagi. Hahah And aku yang kelaparan sebab tak makan apa apa menghasut le girlfriends untuk melantak kat McD. Maka pergilah kami ke McD and melantak. Haha. Pukul 5.00 kiteorang bergerak semula ke Dewan Merdeka untuk solat Asar. And lepas daftar, kitaorang pun melepak kat surau menunggu maghrib. Event started pukul 8.00 tapi aku and girlfriends keluar surau pukul 8.15. Hahah. Kelewatan (kesah?) Sampai sampai je, ada orang suruh masuk ikut pintu belakang. So sad. Cinderellas tak dapat masuk ikut red carpet. Sempat pijak je. Jadi lah kan ? Hehe.

Acara dimulakan dengan penyampaian ucapan from Dr. Yong and Yang Berhormat jemputan. Tak ingat pulak sape sebab ingat nak makan je. First time makan chinese cuisine, so macam ternanti nanti lah. ==' Penat da cter, let the pictures explain. LOL


Opener. 25% of us


90% of us


Bonding. Cant u see?


What I wear that night:
Red Cardigan with Blue Maxi Dress
Historic Brooch (pinjam Anis) hahah
Blue shawl (last minit beli) =='
Stiletto from SUMMIT
Black Clutch
Tema sendiri: Haru biru. Hahah



Suhailah^2. We share the same name :)


My previous Ketua Tuto Sem 1, Zul yang baik hati


Budaks sengal in my class. Hahah. This is Amirul btw


My inspiration in the class. Dijah, yang comel and baik hati 


Ain sherry, My girlfriend :)


Anis, single. Heheh promote nih



Kaki kaki Puteri Dongeng


My girlfriend #1


Su and Ain #girlfriends


with Zara yang comel


Girls in my Group



We bought these together. #Bond



Mimi #Floor6


Safi, my ''akak'' :)


Boyfriends.


Su and Safi #Hearts


Suasana dalam Hall


The Table


The lightings


Shark's fin with Crab Meat #yummy


I DO NOT EAT THIS. Allergic :( *sedekah kat Ain


Black mushroom and brocolli. Yucks ! hahah



Menunggu and menunggu. Heheh


Join sekali. Menunggu and pening 


Impact penungguan yang tidak kesampaian. Hahah


Redha. Hahah

 *AMARAN. ANDA SEDANG MEMASUKI ZONE SELF CAPTURED. Sila bawa bersama plastik, in case, nak muntah. Hahah

Tarik tarik sikit. 



=='


Senyum.


Bingung




Mood kelam~ kelam~

*BEFORE THE EVENT



My hearts. In memories, y'all stay. Adios.

2 comments:

  1. wowwww....mesti best kan...
    korng semua nampak pandai2 la....
    memng layak pon amik asasi....
    btw,like pic semua tu...

    jom singgah :

    Menarik : Muzium Sains Miami Lengkap Dengan Tangki Jerung
    Gempak : Gua Ais Terbesar Dunia
    Seram : Kuasa Air Sungai Membelah Jalan Raya
    Pelik : Kenapa Tasik Garam ni Warna-warni.?
    Gempar : Ombak Keluarkan Cahaya Biru
    Serius : Jambatan Nabi Musa Di Belanda

    Dan Banyak lagi di Green Life..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget