Followers

Monday, 6 August 2012

Review- Cosmoderm Vitamin E cream

asalamualaikum

hey guys, nak share 'bout this wonderful product by Cosmoderm. Like seriously, this cream acts so wonderfully on skin. Yup, it's rich with vitamin E and rose hips oils, making our skin even smoother and glowing2 gitu. Actually, muka aku jenis dry and so, this cream helps a lot. Apply before tidur and the next morning, kulit rasa sejuk2 and lembut. BEST :)

Also, senang nak apply, which is good for me sebab kat sini aku agak rush in many things. Jimat masa aku nak tido. HAHA. aku pun memang kena rajinkan diri jaga muka sebabnya since duduk UM nie, muka senang sangat nak kesat, and kalau tak kena gayanya, pimples akan cuba mencacatkan penampilan. Eeee, tak nak tak nak! Tak tahu lah sama ada stress belajar cam nak mati or kuat berangan aku nie?? Anyway, memang taubat lah. Nak jaga muka baik2 supaya nak kawin nanti flawless je. HAHA. *lama lagi okay. takpe, beringat sementara muda remaja :P


SO, selamat bercosmoderm yaww :D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget