Followers

Saturday, 10 January 2015

New Blog

Asalamualaikum.


Since aku dah 21, I feel like there are few things I need to change. Sebab apa? Sebab aku rasa aku dah tak sesuai dengan gaya kanak-kanak lagi mahupun remaja. Aku rasa kematangan yang luar biasa. Haha. Maybe I should start with the blog itself. Yaw? Ew. Entah kenapa I started this blog with that kind of name. Of many other choices...why Ella why. Bila dah menginjak kedewasaan, I feel like I got to change nama blog but kebusy-an yang melampaui batas selaku mahasiswa Universiti sentiasa membataskan niat aku. Ceh.

So, sempena 2015 yang baru beberapa hari lalu menjelang ni, aku nak mulakan blog ni with something new. I don't want to be that Ella anymore, that previous girl who wrote posts on this blog dulu. She's gone. She doesn't live here anymore. So, yup. This is new Ella. She's writing this now to show you people how different she is now as compared to the old one. Tahun baru, azam baru, nafas baru, Ella baru lah okay. :)

I shall write more on this blog (hopefully) hahah. It has been a while tak melepaskan perasaan dalam perkataaan yang mampu dibaca pembaca. And to followers blog yang masih setia memfollow blog ni yang berhabuk berdebu hampir setahun lebih adalah sangat awesome. Thank you for that. Heheh.

I don't promise you this blog akan jadi superb or padat dengan whatsoever inputs. But I do hope some of my future writings touch you (in a sense that I wish to touch your soul by my writings) Sedih pulak rasanya tetibe haha. Or paling teruk pun, korang kena baca my lullaby, emotional posts when I can't sleep at night. Haha. Maka, berakhirnya mukadimah perasmian blog ini bagi tahun 2015.


Starting today, this is my new blog, by new Ella.

Hope you have a good day. Keep smiling :)


Sincerely sincere,
Ella H. Lee
There was an error in this gadget